tisdag 2 februari 2010

*GLAD*

Varför måste allting tvunget klumpa ihop sig runt mina jobbhelger?? Det har varit dööööötrist hur länge som helst, men så plötsligt händer allt kul på en gång (tvingades till och med tacka nej till en fest)! Men jag klagar inte, det har varit skoj :)


Det började i torsdags kväll då det var premiär för "Hyllad" på Babel. Så här beskrivs konceptet på Babels egen hemsida:

Hatten av och tummen upp! I Babels nya show Hyllad! kan en kändis räkna med att tas emot med öppen famn och glada tillrop. Som en slags kombo av Här är ditt liv och Sommar i P1 får kändisen i Hyllad! vältra sig i glansen av sin egen högaktningsfulla person och välja bland annat älsklingsrätt, favoritfilm och låtar som får benen att dansa. Varken gästen eller publiken kan i förväg veta hur detta ska serveras. Mellan uppträdandena och upptågen samtalar värden Kristoffer Jonzon med gästen. Publiken får delta med egna förlösande frågor, vackra kommentarer och älskvärda funderingar. Varje kväll innehåller en rad olika kända och okända gäster som på något vis, och med värme, sjunger med i hyllningskören. Kristoffer Jonzon som håller i manuset beskriver kvällarna som — “Hyllad! ska vara som en Autobahn rakt in i hjärtat på gästen och publiken. Hyllad! lägger inte ut några snubbeltrådar. Hyllad! hedrar och omfamnar.”

Jag tyckte redan på förhand att det lät hur trevligt som helst, och gissa vad... DET VAR DET! :) Lyckades locka med mig Hedda och Ullis dit också, och jag och Hedda hann med lite underbar kryddig karibisk mat innan det var dags *mums* Gästen den här kvällen var Nour El-Refai (komiker), och hon var riktigt rar och kul. Kan hända att jag tyckte om henne lite extra eftersom hon också gillade mina favvisar Billie the vision and the dancers och Emil Jensen *smile*(som båda var där och uppträdde med vars en låt). Och för att hennes absoluta favoritfilmklipp var ett ur "Sunes sommar", he he! Nej det var riktigt lyckat faktiskt, och Kristoffer som jag också gillar jättemycket (har sett honom uppträda med poeten Bob Hansson tidigare) var kanon som intervjuare. Han sjöng och spelade den här Moto boy-låten också, och var sådär allmänt snygg hela tiden ;)


Det blir definitivt fler "Hyllad" för min del, nästa gång är det Emil Jensen som ska vara gäst (boka in 25/2 gott folk!) Kan det bli bättre liksom?! *glad*

På fredagkvällen hade jag och 5 arbetskamrater vinkväll hemma hos Mia (jag och Jennie hann med en fika på stan och lite uppvärmning hemma hos mig först), mysigt! Det blev smarriga pajjer, gott vin och mycket skitsnack. Tack för en kul kväll alla underbara vårdare :)

På lördagen var det födelsedagsfest hos Susanne, inklusive marängsvizz och massa sällskapsspel :) Det är skitkul att spela spel ju (förutom då att jag tvingades visa mina pinsamt dåliga kunskaper om sport, geografi och historia...), varför gör man inte det oftare?

Det blev väl sådär 4 timmar i sängen per natt där eftersom man skulle upp och jobba tidigt... :S Blev en smula trött (är ju inte direkt nån ungdom längre..), men det var det värt!

Idag har jag haft ledig dag, skönt! Jag och sessorna har varit ute och pulsat en riktig långrunda i snön, och jag har även hunnit med ett tandläkarbesök, varit och simmat och lagat mat. Och gjort pannkakor! :) Det gick så himla bra idag: sju stycken HELA, noll stycken trasiga och noll stycken brända... har aldrig hänt förr! *imponerad & förvånad* Kan det kanske vara den nya hemliga indigriensen vaniljsocker?? Förmodligen inte, men gott var det ;) Nu ska vi nog bara slappa och mysa resten av kvällen tror jag.

Hemlis: Jag tror minsann att agilitysuget börjar komma smygande igen... :) Synd bara att att det fortfarande är sinnessjukt mycket snö på marken (hallå, jag har valt att bo i Skåne av en anledning!) Blåser som tusan gör det också, hmm.

7 kommentarer:

 1. Härligt att agilitysuget börjar komma tillbaka!!! Vad vore en agilitytävling här i södern utan er;-) /Susanne

  SvaraRadera
 2. Are you looking for high quality and louis vuitton name products? Do you want to pay by louis vuitton bags price? Now you have come to the right place. At favorluxury.com, which louis vuitton handbags in selling discounted authentic lv handbags, wallets, purses and any other accessories, you may fulfill your dream easily.Favorluxury is for those who don't want to settle for anything less than authentic. It offers only authentic replica louis vuitton handbags, purses, wallets and so on. We will help you get your hands on authentic pre-owned Louis Vuitton handbags, wallets and purses. You'll have a preliminary taste for the sense of luxury our Louis Vuitton products brings for you. You can choose and pick your most desirable ones here, either our lv handbag
  , wallets and purses, or any other classical accessories.

  SvaraRadera
 3. These louis vuitton handbags
  are continued abiding. You will accept to absorb your money already for purchasing these lv"
  . You can accumulate on abacus added louis vuitton
  , accouterment you added appearance and fashionably advised Louis vuitton bags

  SvaraRadera
 4. While the Chanel
  changes hardly from year to year do not about buy chanel watches
  . All-embracing the Chanel bags
  has arrangement of a candid accessory to it.

  SvaraRadera
 5. Before buying lida
  , you will have to consult with your doctor first. Ephedra was acclimated by lots of accepted lida daidaihua
  articles aback in the day. daidaihua
  is based on ancient Chinese formula. The lida slimming
  stick to the basic theme. slimming capsule
  is purely natural as it is made from plants no acids. slimming capsules
  burns our fat naturally.

  SvaraRadera