fredag 20 augusti 2010

Agilitytävling i Bjuv 11/7

Ja, en dags tävlande i Bjuv blev det i alla fall för vår del. Och tänk, det räckte! ;)

Jag säger det med en sång (i min favorit-version, hihi!)



Japp, min lilla Sot tog äntligen sitt 3:e hoppcert och blev därmed även HOPPCHAMPION :)

Det var en fruktansvärt varm dag att springa agility i, man fick hålla sig i skuggan hela tiden förutom då man tävlade eller gick banvandring. Att banvandra var mer eller mindre en plåga, man höll på att smälta bort och blev alldelles snurrig av värmen. Som tur är var det i alla fall en ganska lätt hoppklassbana, även om jag efteråt insåg att jag visst banvandrat fel... (som sagt, en smula solsting fick man!) Upptäckte det åtminstone innan jag gick in för att köra! Fick improvisera lite, vilket inte blev helt lyckad men funkade ok ändå. Båda hundarna nollade, men eftersom det var en snabb springbana trodde jag inte att det skulle räcka så fasligt långt. Men vad visste jag, det visade sig nämligen räcka till både en 10:e plats och SM-pinne till Glittra och en 4:e plats och cert + championat till Sot! HURRA HURRA!! Fasligt skoj :)

Agilityklassen som vi sprang innan hoppklassen gick skit. Sot diskade sig då hon slank upp på A-et sitället för vippen (jag tyckte att jag svängde tillräckligt, men tydligen inte..) Glittras lopp minns jag inte överhuvudtaget faktiskt, men enligt resultatlistan på nätet blev det i alla fall en disk där med. Jaja, skit samma!


Min trötta hoppsvampinjon orkade inte ens sitt upp och posera


Nåja, vi var båda två ganska trötta o svettiga efter att ha tävlat i 30 graders värme...


Sammanfattningsvis en riktig KANONHELG, och en enormt bra start på semestern! :)
Jag frågade mig själv hur resten av semestern skulle kunna toppa det här, och svaret är att det kunde den inte... :/ Fick dessvärre en riktig depp-dipp under semestern (av olika anledningar), men jag har beslutat mig för att jag inte tänker skriva eller gnälla om det här. Inte just nu i alla fall. Buttra och bittra människor är inget kul.

4 kommentarer: